Vart fan är världen på väg?

Jag är ledsen att mitt inlägg på flera tusen år kommer bli ett stör/hat inlägg.
Och det kommer nog bli några haters mot mig efter detta inlägget men ska jag vara helt ärlig skiter jag i det.
Satt och scrollade på facebook och insåg hur många attetionwhores jag har på min fb, säkert jättegulliga tjejer allihopa men tyvärr uppmärksamhetskåta. Bröst upp till hakan och utmanade poser osv.
88 % av dessa tjejerna skriver statusar om hur sviniga killar är och hur mycket de uttnyttjar en.
Vill inte vara en bitch och säga detta men... Det finns en anledning till att killarna behandlar er som skit.
Ni blir säkert aslyckliga av att komma in på facebook och se att 734832793923 stycken har gillat er bild där ni pushar liite extra och står i er nya utmanande pose MEN ni kommer aldrig ses som något annat än person som har samma funktion som uppblåsta Barbara som är en sexdocka (säkert någon efterbliven som inte fattade.)

Inte nog med att ni anklagar dem små stackars pojkarna, ni förnedrar oss andra brudar med hopp om att killarna ska kolla i våra ögon istället för våra pattar.
Ja jag vet hur snygg man känner sig som fjortis, been there done that.
Men nu i efterhand så inser jag hur pinsam jag var till sättet och utseendet.
En fjortis för mig är någon som inte hittat sig själv och är en jävligt osäker individ vilket alla tjejer (samt killar) går igenom.
MEN TRO MIG för dem vettiga killarna SOM är ute efter något seriöst är fjortisstilen sooo 2009, Vill ni ha dem oseriösa så fortsätt med det ni håller på med MEN klaga för fan inte på killarna när dem sårar er och bara var ute efter sex.

Peace